0318787390
info@bekwaamzorggroep.nl
 

Bekwaam Zorggroep: personeel voor zorg en welzijn

Bekwaam Zorggroep is een uitzendbureau voor zorg en welzijn dat tevens werving en selectie verzorgt. Wij zijn gevestigd in Midden-Nederland, maar werken in het hele land.

Onze oprichters hebben zelf een achtergrond als professional in zorg en welzijn. Wij kennen deze sector daarom door en door. Wij hebben kennis, ervaring en een groot netwerk, zowel bij opdrachtgevers als medewerkers.

Onze medewerkers werken dagelijks bij opdrachtgevers in het hele land. Zij doen dit vanuit innerlijke motivatie en passie voor de zorg.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Kernwaarden

Bekwaamheid

Wij werken met ervaren, gespecialiseerde zorgprofessionals met de juiste diploma’s. We zetten al onze kennis en ervaring in bij de zorgvragen die we tegenkomen. We staan open voor de kennis van anderen en willen de onze graag delen. Samen weten we meer.

Professionaliteit & betrouwbaarheid

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We nemen de volle verantwoordelijkheid voor onze  opdrachten. We gaan de problemen niet uit de weg, maar lossen ze op. We werken volgens de ethische standaarden en we communiceren open en eerlijk, op basis van vertrouwen.

Flexibiliteit

We zijn snel en flexibel en blijven zo altijd dicht bij klant en medewerker. Door onze 24-uursservice zijn onze professionals dag en nacht voor u bereikbaar.

Visie

Onze medewerkers zetten de cliënten op de eerste plaats. Elke cliënt is uniek, met zijn eigen achtergrond, leefsituatie en behoeften. U kunt erop vertrouwen dat wij de beste zorgprofessional leveren. Want elke cliënt heeft recht op de beste zorg!

Missie

Bekwaam Zorggroep bemiddelt tussen opdrachtgever en werknemer en levert daarbij maatwerk. Wij verzorgen werving, selectie en detachering van professionals in de zorg. Wij richten ons op gehandicaptenzorg, verslavingszorg, psychiatrie, jeugdhulpverlening en ouderenzorg.

Ons doel: tevreden opdrachtgevers en personeel. Plezierige samenwerking, openheid en eerlijkheid leiden tot resultaten die verwachtingen overtreffen. Dit is de basis om zorgpersoneel bevlogen en bekwaam te houden.

Gelijke kansen

Elke kandidaat heeft gelijke kansen. Geslacht, leeftijd, burgerlijke staat, afkomst, levens- of geloofsovertuiging of seksuele geaardheid doen er niet toe. Wij zien diversiteit als kracht.

Zorgvuldigheid

Wij zijn zorgvuldig in ons werk. Wij onthouden ons van gedrag dat het aanzien van het werk schaadt. Daarom streven wij naar goede verhoudingen tussen alle partijen.

Persoonlijke aandacht

Wij hebben veel bekwame professionals in dienst. Door aandacht en begeleiding zorgen wij ervoor dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Zo blijft het werk leuk en uitdagend. Bekwaam Zorgroep denkt in mogelijkheden. Dat betekent soms het loslaten van vastgeroeste werkwijzen en het bedenken van nieuwe, creatieve oplossingen.