U bent op zoek naar personeel

Ons aanbod in professionals voor zorg en welzijn

Of u nu tijdelijk versterking zoekt of vaste krachten: wij werven en selecteren bekwame kandidaten die passen binnen uw bedrijfscultuur. Zij werken in de volgende zorggebieden:

  • Gehandicaptenzorg
  • Verslavingszorg
  • Psychiatrie
  • Jeugdhulpverlening
  • Ouderenzorg
Wij kunnen u onder andere voorzien van:

Verzorgenden

Verzorgenden voeren de zorgplannen van de instelling uit. Zij ondersteunen zorgbehoevenden in de verzorging.

Begeleiders en ambulant begeleiders

Persoonlijke-, groeps- en ambulant begeleiders ondersteunen cliënten in wonen, dagbesteding of vrije tijd. De professionals begeleiden cliënten waar zij ondersteuning nodig hebben. Dit is vastgelegd in zorgplannen. Begeleiders werken in de gehandicaptenzorg, maar ook in ouderenzorg, crisisopvang of psychiatrie.

 

Volledig interim zorgteam

Een volledig interim zorgteam is ideaal als u een nieuwe groep cliënten wilt opstarten. Het team biedt een sterke basis in de opstartfase. Cliënten ervaren stabiliteit en veiligheid. De samenstelling hangt af van de zorgvraag van de cliënten. Er kunnen zowel begeleiders als verzorgenden in zitten.

Staat de professional die u zoekt hier niet bij? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Ons netwerk is groot, de kans is groot dat we de juiste persoon voor u vinden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat wij u altijd en direct kunnen helpen.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat wij u altijd en direct kunnen helpen.